import champagnes

Import-champagnes

Sinds 1998 geven wij champagne proeverijen. In al die tijd hebben we vele mooi grote en kleine huizen kunnen proeven en de pareltjes eruit kunnen halen.
We delen graag onze passie en als we een huis tegenkomen wat nog niet in Nederland beschikbaar is; kunnen we dit importeren.

Sinds 2022 importeren wij:
- Champagne LUCIEN ROGUET Grand Cru de Mailly
https://www.champagne-lucien-roguet-grandcru.com/ 

- Champagne Pascal Devilliers Premier cru de Villedommange
http://www.champagne-devilliers.com/

Sinds 2013 voeren wij het exclusieve importeurschap van de mooie Champagne Vilmart & cie.

Na vele jaren champagneproeverijen te hebben gegeven en vele proeverijen te hebben bijgewoond kwam ik in 2003 dit prachtige huis tegen. Ik was direct verliefd op de elegante smaken en fijne mousse. Sindsdien heb ik dit meegenomen in mijn proeverijen. De afgelopen jaren was het nauwelijks meer verkrijgbaar in Nederland en weinig Restaurateurs deelden dit nog met hun gasten.

In augustus 2013 heeft Laurent Champs (wijnbouwer en eigenaar van Vilmart & Cie) ons gevraagd om vanuit onze passie dit mooie product in Nederland de juiste plek te bieden. Met alle liefde hebben we dit opgepakt.

Wil je deze fijne Champagne aanbieden aan de gasten van jouw horeca gelegenheid of klanten in jouw winkel; neem dan s.v.p. contact met ons op.

Reinier@plezier.in
06- 53 437 607

 
Klik op het logo om naar hun website te gaan.