Meer mooie producten

Meer mooie producten

We zijn altijd nieuwsgierig en op zoek naar Mooie Aanvullingen!

Zo hebben we via Sabrina de heerlijke Ambachtelijke nougat en chocolade gevonden. Werkelijk de een na de ander reageert.. "ik hou niet van Nougat, maar dit is lekker!, ik kan er niet van af blijven!"

En via Berend hebben we de Ambachtelijke (bijna biologische) Honning uit Denemarken gevonden. Lente Honing die heerlijk zacht smeerbaar is en de smaaksensatie van de bloemen geeft... je proeft de lente!

En via een geweldige Groenteboer (ook wel groentejuwelier genoemd) zijn we achter een pesto gekomen. En jawel, echt Italiaans en 100% biologisch. En dat proef je... de basilicumsmaak komt volop tot zijn recht. Ook ik heb mijn best gedaan om mijn eigen verse pesto te maken. Maar dat blijft een spel om de smaak, kwaliteit en houdbaarheid puur te krijgen. En dan nog graag betaalbaar?! Ik heb een alternatief: pesto biologisch in een pot! (bijna vloeken, maar toch) geniet.
 
Suggesties? Mail me!
MP@tms-bv.nlSorteer op: