3x Mooiste Zomer Champagnes - proef pakket - MooieProducten.nl
3x Mooiste Zomer Champagnes - proef pakket
3x Mooiste Zomer Champagnes - proef pakket
113.50

Deze 3 champagnes samen in 1 - proef pakket bundel - als proef en kennismakings pakket - heerlijke variatie aan smaken. Allemaal elegant en zuiver voor de liefhebbers van Champagne!

Lucien Roguet;  Yes!, we hebben hem gevonden! Een nieuw huis, die betaalbaar is en een heerlijke elegante smaak geeft. We zoeken altijd naar champagnes die toegankelijkheid zijn qua mousse in de mond, maar zeker ook de verfijnde smaak hebben.

 

De No 1 – brut : is  Hier worden wij zo vrolijk van!  Een heerlijke frisse champagne als aperitief.  Verras jouw vrienden met dit plezier in je glas; de fijne mousse zorgt voor een elegant mondgevoel. Combineren met vis en schaaldieren of gewoon los om het genieten te laten beginnen.

 

De No 5 -  rose: de zomer kan beginnen. Begin te genieten van het zomerse rode fruit wat je terug proeft. Ook heerlijk te combineren met onze pure gerookte zalmen, pittige gamba’s of vers rood fruit.

 

En onze 2e huis wat we gevonden hebben en we ook helemaal vrolijk van werden; Pascal Devilliers. Hij heeft een heel breed smaken palet in zijn lijn-up. Prachtig om te beginnen bij de Grande Reserve NV; iets voller qua smaak dan de No 1 van Lucien Roquet. Daarmee nog iets breder inzetbaar bij diverse gerechten.

 

Zoals vele champagnes: heerlijk om de feestelijke momenten met vrienden te starten. En als je niet weet welke wijn er bij een gerecht het beste past: champagne kan altijd!


Neem contact op voor de speciale code

 
Aantal   Omschrijving Totaal Prijs  
No 1 - Tradition brut LUCIEN ROGUET No 1 - Tradition brut LUCIEN ROGUET
 
€ 35.00  
No 5 - Rose -Lucien Roguet No 5 - Rose -Lucien Roguet
 
€ 41.00  
Grande reserve NV - Pascal Devilliers Grande reserve NV - Pascal Devilliers
 
€ 37.50