Pulltap AntiOx Tech wijnstopper - MooieProducten.nl
Je bent niet ingelogd, log eerst in om artikelen op je verlanglijst te kunnen plaatsen.
Klik hier om in te loggen >>
Pulltap AntiOx Tech wijnstopper
Pulltap AntiOx Tech wijnstopper
Pulltap AntiOx Tech wijnstopper
Pulltap AntiOx Tech wijnstopper
Pulltap AntiOx Tech wijnstopper
17.50

AntiOx - ZONDER datumring 
Pulltex

8-10 dagen wijn fris en smaakvol houden.
veel langer dan vacuüm trekken!

Super handig om meerdere flessen naast elkaar te proeven en de volgende dag weer te proeven.

De ANtiOX wijnstopper is een revolutionaire en gebrevetteerde wijnstopper om een geopende fles wijn zeker een week te bewaren. Het oxidatieproces waaraan elke geopende wijn onderhevig is wordt geneutraliseerd en de verzuring (azijnsmaak) tegengegaan. Bewaar de fles met AntiOx stopper altijd in de verticale positie.
ANTIOX wijnafsluitdop

AntiOx beschermt de wijn tegen oxidatie.
Sinds jaren zoeken Horeca-uitbaters en consumenten naar oplossingen om wijn per glas te serveren.

HET PROBLEEM:

Eens geopend oxideert wijn snel als gevolg van blootstelling aan het zuurstof in de lucht.
Een geopende fles wijn goed kunnen bewaren is dus noodzakelijk om per glas te kunnen schenken.
antiox tegen oxidatie van geopende wijn

BESTAANDE OPLOSSINGEN:
- Een machine op basis van stikstof

Of een vacuümpomp, maar deze heeft enkele nadelen:
Na elk glas de fles leegtrekken wordt vaak vergeten of verzuimd.
Dit principe vertraagt de oxidatie wel, maar beïnvloedt toch de smaak:
Immers, met de lucht worden ook aroma’s meegetrokken en verliest de wijn toch aan kwaliteit.

 

 
antiox bewaart de wijn  

DÈ OPLOSSING:
AntiOX lost alle bovenstaande nadelen op en biedt nog meer:
Goedkoop, zeer eenvoudig en snel in gebruik (gewoon de stop op de fles zetten.
Het gaat om een stop van siliconen met een actief koolstoffilter, in een hedendaags design, die hermetisch afsluit.
Een actief koolstoffilter neutraliseert de chemische reactie tussen wijn en lucht en gaat zo oxidatie tegen.


De verzuring van de wijn verloopt vijf keer trager dan bij het gebruik van een vacuümpomp.
Praktijktesten zijn gedaan door bekende Spaanse en Franse sommeliers.